Στροβιλίζοντας σκέψεις και λαχτάρα για υπέρβαση.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στροβιλίζοντας σκέψεις και λαχτάρα για υπέρβαση....


Ετοιμος είναι ο Παρνασσός Στροβόλου ώστε να αντιμετωπίσει επάξια την Κύπρο στις 2 αναμετήσεις του με την ρουμανική Μινάουρ Μπαϊα Μάρε, για τον 3ο γύρο του European Cup, στη φάση των 32 της διοργάνωσης.

Ο Παρνασσός έφθασε εδώ μετά την ιστορική πρόκριση του σε βάρος της Ρέϊμοντ Σάσσαρι από την Σαρδηνία.

Στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, μίλησαν από τον Παρνασσό ο βοηθός προπονητής Πάμπος Πέτρου όπως και ο αθλητής της ομάδας Δημήτρης Στούμπης με κοινό μήνυμα για υπέρβαση για πρόκριση στην επόμενη φάση : 

Πάπος Πέτρου, βοηθός προπονητής Παρνασσού:

«Αγωνιζόμαστε με μία πολύ δυνατή ομάδα που φέτος έχει στόχο την κατάκτηση του ευρωπαικού κυπέλλου. Από αυτό καταλαβαίνει εύκολα κανείς την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά εμείς όσες πιθανότητες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε. Η ομάδα μας, οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα και έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και στόχος μας είναι μία καλή παρουσία αλλά και να κάνουμε περήφανη την Κύπρο. Ψάχνουμε την υπέρβαση».

Δημήτρης Στούμπης:

«Ο Παρνασσός είναι σημαντικό που φτάνει για 2η φορά στην ιστορία του στους 32 της Ευρώπης κάτι που δείχνει και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Περάσαμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Σάσσαρι αλλά τώρα ο αντίπαλος είναι πολύ πιο δυνατός, μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην διοργάνωση. Μπορούμε και θα το παλέψουμε με σεβασμό και όχι φόβο».

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο 12/12/2020 και την Κυριακή 13/12/2020 στην κλειστή αίθουσα “Τάσσος Παπαδόπουλος-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” στις 17.00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

No comments