Κίνηση αγάπης και συμπαράστασης από την Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κίνηση αγάπης και συμπαράστασης από την Νέα Ιωνία

 

Είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, ενόψει των Χριστουγέννων, συνέλεξαν τα μέλη της Νέας Ιωνίας, που προχώρησαν, έτσι, σε μια συμβολική κίνηση αγάπης και συμπαράστασης.


Ακολουθεί η ενημέρωση της Νέας Ιωνίας: 


«Σε μια δύσκολη περίοδο κοινωνικοπολιτικής και υγειονομικής κρίσης, η ευαισθησία και η αγάπη για τον συνάνθρωπο στις αθλήτριες και αθλητές του Ο.Φ.Ν.Ι περισσεύει.

Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου Όμιλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στο έργο του ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟΥ Ιδρύματος, συλλέγοντας για άλλη μια χρονιά υλικά πρώτης ανάγκης (καθαριστικά, απολυμαντικά, είδη κουζίνας, γραφική ύλη), υλικά που θα διευκολύνουν την ζωή των παιδιών του ιδρύματος στο διάστημα των εορτών.

Με το σύνθημα ''γίνε και εσύ μέλος στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης'' εκπρόσωπος κάθε οικογένειας παρέδωσε σε προπονητές και εφόρους τα πράγματα για τα παιδιά τού Χατζηπατέρειου επιβεβαιώνοντας ότι ένα από τα πολλά οφέλη της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, και ιδιαίτερα στις ομαδικές είναι η ανάπτυξη του αισθήματος ευθύνης και προσφοράς των παιδιών προς τα μέλη της κοινωνίας που ιδιαίτερα αυτή την εποχή δοκιμάζονται.

Το υλικό που μαζεύτηκε παρέδωσε επιτροπή του ΔΣ του συλλόγου στους υπεύθυνους του Χατζηπατέρειου κέντρου αποκατάστασης και στήριξης παιδιού μαζί με εορταστικές ευχές, αλλά και με την ιδιαίτερη ευχή η επόμενη συνάντηση να γίνει χωρίς τις απαγορεύσεις της πανδημίας».

No comments