Ανδρέου: «Ιστορικό το ματς, που ακολουθεί, με αντίπαλο την Μπεϊκόζ» - Ζαραβίνας: «Χρειάζονται ψυχή και συγκέντρωση, για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέου: «Ιστορικό το ματς, που ακολουθεί, με αντίπαλο την Μπεϊκόζ» - Ζαραβίνας: «Χρειάζονται ψυχή και συγκέντρωση, για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια»



Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει την την Κυριακή (20/12, 20:15 ώρα Ελλάδας) την τουρκική Μπεϊκόζ, στην Κύπρο, στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση, στην Κωνσταντινούπολη, με 32-28 (13/12).

Στη συνέντευξη Τύπου, πριν από προσεχές παιχνίδι, ο Πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ανδρέου, χαρακτήρισε ιστορικό το ματς, που ακολουθεί, με αντίπαλο την Μπεϊκόζ. Το greekhandball.com απομαγνητοφώνησε μέρος της συνέντευξης Τύπου, την οποία εξασφάλισε, και παρουσιάζει όσα ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων.


Ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «Δεν είναι απλά ένας αγώνας χάντμπολ, είναι ένας ιστορικός αγώνας της ομάδας μας. Θα αγωνιστούμε κόντρα στην πρωτοπόρο του τουρκικού Πρωταθλήματος, Μπεϊκόζ. Ήδη έχουμε καταφέρει να γράψουμε ιστορία πετυχαίνοντας νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σ' έναν αήττητο εδώ και 1.5 χρόνο αντίπαλο. Παίξαμε με πάθος και με την σκέψη μας στην Αμμόχωστό μας, στην προσφυγιά και στην Κύπρο μας. Με αυτά στο μυαλό, προσγειωμένοι, με πίστη και συγκέντρωση στον στόχο μας, προχωράμε, για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μέσα στην Πόλη. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, θα είναι ένα νέο παιχνίδι. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, κάθε ίχνος ενέργειάς μας, για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη πρόκριση. Καλούμε τους Κύπριους να σταθούν δίπλα μας».

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε: «Για εμάς, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα μιλήσω από την αγωνιστική πλευρά. Οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, να μην επηρεαστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λόγω της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε πετύχει αφορά το πρώτο ημίχρονο. 

Είναι σίγουρο ότι η Μπεϊκόζ, μετά από το πρώτο παιχνίδι, θα αντιδράσει. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά στοιχεία. Όταν μιλάμε για την διαδικασία δύο παιχνιδιών, τότε η ομάδα θα πρέπει να είναι σταθερή και να έχει διάρκεια στο αγωνιστικό πλάνο, για να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας, χρειάζονται ψυχή και συγκέντρωση, για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και να βρεθούμε στην επόμενη φάση. 

Νομίζω πως αυτό το ματς θα είναι πιο δυνατό ματς σε σχέση μ' εκείνο στην Τουρκία. Στο πρώτο παιχνίδι βρέθηκαν πολλοί αθλητές σε πάρα πολύ καλή 'μέρα. Αν παρουσιαστούμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος θα είμαστε εμείς αυτοί, που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση. Τα παιδιά παραμένουν προσγειωμένα, η Ανόρθωση έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Θα αφήσουμε κατά μέρος όλο τον ενθουσιασμό μετά από τον πρώτο αγώνα, το παιχνίδι θα ξεκινήσει από το μηδέν, θα ''κατέβουμε'', για να νικήσουμε στο ματς και να διατηρήσουμε το αήττητο. Περιμένουμε, επιπλέον, να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και γι' αυτό έχουμε ένα ακόμα κίνητρο, ώστε να προκριθούμε».


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου πατώντας εδώ.

No comments