Φωτογραφίες από την προπόνηση της Πριστίνα στο «Γ. Κασιμάτης» - Τι δήλωσε ο προπονητής των Κοσοβάρων και ποιές οι αλλαγές στο ρόστερ τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Πριστίνα στο «Γ. Κασιμάτης» - Τι δήλωσε ο προπονητής των Κοσοβάρων και ποιές οι αλλαγές στο ρόστερ τους



Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ προπονήθηκε η Πριστίνα, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (19/12) και μεθαύριο (20/12) η ΑΕΚ, για το EHF European Cup. Το greekhandball.com εξασφάλισε φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας του Κοσόβου, η οποία εξέδωσε βίζες, για να ταξιδέψει στην χώρα μας και αφίχθη στην Αθήνα χθες (17/12). Η Πριστίνα έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι και στην αποψινή (18/12) προπόνηση έκανε «ξεμούδιασμα», εστιάζοντας παράλληλα στην τακτική.


Ο προπονητής της Πριστίνα, Tαΐμπ Καμπάσι, είχε δηλώσει σχετικά με τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ένωση: «Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, παρακολούθησα τα παιχνίδια της. Είναι μια ισχυρή ομάδα, πέρα από Έλληνες, έχει και ξένους αθλητές. Ο Κοσάνοβιτς είναι εξαιρετικά έμπειρος τερματοφύλακας, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Πριν από δύο χρόνια, η ΑΕΚ έπαιξε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και την περασμένη σεζόν επίσης τα πήγε πολύ καλά.  

Φαβορί είναι η ΑΕΚ, έχει μεγάλη εμπειρία και διεθνείς αθλητές. Εμείς αποτελούμαστε στο 100% από γηγενείς παίκτες και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κοντράρουμε την αντίπαλο, που είναι μάλιστα πιθανό να κατακτήσει το EHF European Cup».

Σημειώνεται πως η Πριστίνα απέκτησε πρόσφατα τρεις Κοσοβάρους αθλητές και συγκεκριμένα τους Φεστίμ Μουσταφά (22χρονος αριστερός ίντερ), Αρμπέρ Ντουγκολί (21 ετών πλέι μέικερ), Αρμπέρ Κούρι (32χρονος τερματοφύλακας). Από την ομάδα αποχώρησαν επίσης πρόσφατα οι Ντενίζ Τερζίκι, Πετρίτ Πρεκάζι. 

No comments