Νίκη ψυχής και καρδιάς της Ανόρθωσης μέσα στην Πόλη! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη ψυχής και καρδιάς της Ανόρθωσης μέσα στην Πόλη!

Η παθιασμένη Ανόρθωση πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη (28-32), μέσα στην Κωνσταντινούπολη, επί της Μπεϊκόζ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του EHF European Cup και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην φάση των «16». Η δεύτερη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20/12, στην Κύπρο.

Οι Κυανόλευκοι πήραν τα ηνία στο 7ο λεπτό (3-4) και από εκείνο το σημείο έως και το φινάλε δεν έχασαν το προβάδισμα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 13-16 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο 42ο λεπτό, η Μπεϊκόζ μείωσε στο ένα γκολ την διαφορά (20-21) και έως και το 55ο λεπτό πίεζε ασφυκτικά. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες της Ανόρθωσης παρέμειναν προσηλωμένοι και διατήρησαν το προβάδισμα. Στα τελευταία 5 λεπτά, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε υπέρ του συνόλου του Γιώργου Ζαραβίνα και τελικά η Ανόρθωση κατέκτησε σπουδαία νίκη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ασβεστάς 7, Τότος 6, Αργυρού Ι. 5, Μωραΐτης 4, Αργυρού Χ. 3, Κεσίδης 3, Κρητικός 3, Φωτίου 1, Ευσταθιάδης, Χατζηεφρέμ, Ιωάννου, Πάβλοβιτς, Χατζησάββα, Μιμίκος, Μηνά, Κοτανίδης 

No comments