Και τώρα Θόδωρε θα τα λες με τον Σωκράτη, εκεί ψηλά.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και τώρα Θόδωρε θα τα λες με τον Σωκράτη, εκεί ψηλά....

  


Και τώρα, μπορούν, πάλι, να τα λένε εκεί ψηλά, τα φιλαράκια του Αρχέλαου....

Ο Σωκράτης Σκούφας με τον Θόδωρο Διαμαντόπουλο ( φωτο ) που ταξίδεψε μακριά μας...

Ο Αρχέλαος Κατερίνης πανηγύρισε 2 ανόδους στην Α1 χάντμπολ με πρόεδρο τον Θόδωρο, μεγαλύτερο αδελφό του προπονητή Σταύρου Διαμαντόπουλου, ωστόσο, η προσφορά του εκλιπόντος στον αθλητισμό ήταν, συνολικά, εξαιρετική.

Αφηνε την δουλειά του ( τοπογράφος μηχανικός ) ώστε να τρέξει για τα σπορ και ειδικά για τον αγαπημένο του Αρχέλαο, όπου έδωσε ώθηση στο χάντμπολ αλλά και στον στίβο που λάτρευε, όπως και σε κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Η τοποθέτηση του τμήματος χάντμπολ του Αρχέλαου  για τον Θόδωρο Διαμαντόπουλο, που υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πιερικού και αθλητής στίβου του Αρχέλαου, είναι χαρακτηριστική : 

'' Ήταν πάντοτε μεγάλο στήριγμα για το τμήμα Χειροσφαίρισης του Αρχελάου και στάθηκε στο πλευρό μας στις όμορφες, αλλά και στις άσχημες στιγμές μας.

Όλη η οικογένεια του Χάντμπολ στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Σωκράτης Σκούφας μας, τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες'' .

Η Κατερίνη και ειδικά τα Ευαγγελικά πενθούν, μαζί με όλους όσοι γνώριζαν τον αλτρουϊστή Θόδωρο Διαμαντόπουλο και είναι πράγματι όμορφο να τιμάται η μνήμη του με λόγια αναγνώρισης, γιατί στον αθλητισμό οι πίκρες ( ειδικά για τους παράγοντες ), συνήθως, είναι πολλαπλάσιες από τις χαρές...


No comments