Ευχαριστίες της ΟΧΕ προς τον κ. Αυγενάκη για την μεσολάβησή του στην άδεια της Ιωάννας Χρηστίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχαριστίες της ΟΧΕ προς τον κ. Αυγενάκη για την μεσολάβησή του στην άδεια της Ιωάννας Χρηστίδη



Ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξέφρασε η ΟΧΕ, καθώς χάρη σε μεσολάβησή του εξασφάλισε άδεια η ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) και διεθνής διαιτητής, Ιωάννα Χρηστίδη, ώστε να μεταβεί στην Δανία για το EURO 2020.


Aκολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


''Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εξέφρασε με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τις ευχαριστίες της για την πολύτιμη βοήθεια του στην μετάβαση των Χρηστίδη - Παπαματθαίου στη Δανία, ώστε να εκπροσωπήσουν την ελληνική χειροσφαίριση στο ΕURO Γυναικών.

O Υφυπουργός μεσολάβησε ώστε η ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Ιωάννα Χρηστίδη να εξασφαλίσει άδεια εξωτερικού από τις Ένοπλές Δυνάμεις όπου και εργάζεται.


Αναλυτικά η επιστολή:


«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας και την ικανοποίηση του αιτήματος μας σχετικά με την κατ’ εξαίρεση χορήγηση άδειας εξωτερικού της κας Ιωάννας Χρηστίδη, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών της Δανίας.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν θετικά στην διεθνή προβολή της χώρας μας και γενικότερα της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Ευελπιστώντας και προσβλέποντας και σε μελλοντική συνεργασία, σας ευχαριστούμε και πάλι»''.

No comments