Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Πριστίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Πριστίνα

Η ΑΕΚ ενημέρωσε, μέσω ανακοίνωσής της, πως οι εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς επίσης και τα φωτογραφικά πρακτορεία, που επιθυμούν να βρεθούν στην αίθουσα, «Γ. Κασιμάτης», για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις (19 και 20 Δεκεμβρίου), με αντίπαλο την Πριστίνα, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους. Επιπλέον, η Ένωση αναφέρθηκε σε υγειονομικές οδηγίες. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι όσοι εκπρόσωποι του Τύπου και φωτογραφικά πρακτορεία επιθυμούν να παραβρεθούν στις αναμετρήσεις της ομάδας χάντμπολ με την ΚΗ Prishtina για τον 3ο Γύρο του EHF European Cup το διήμερο 19-20/12 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ θα πρέπει να αποστείλουν το αίτημά τους στο mail pressoffice@aek.gr έως την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Τονίζουμε ότι ο αριθμός των διαπιστεύσεων που θα δοθούν θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της ΓΓΑ.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μετά το πέρας της προθεσμίας κανένα αίτημα δε θα γίνεται δεκτό.

Όσοι αιτηθούν διαπίστευση θα λάβουν απάντηση στο mail τους εάν γίνεται δεκτό ή όχι το αίτημά τους. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό, οι αιτούντες θα λάβουν σχετική υποχρεωτική προς συμπλήρωση ιατρική φόρμα της EHF.

Οι διαπιστευμένοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα φορούν συνεχώς προστατευτική μάσκα, θα φέρουν προσωπικό αντισηπτικό και δε θα μετακινούνται από τις προκαθορισμένες θέσεις του Τύπου. Με βάση το πρωτόκολλο της EHF δε θα διεξαχθούν συνέντευξη Τύπου, μεικτή ζώνη και δηλώσεις πριν ή μετά τους αγώνες».

No comments