Ονειρο ήταν και πάει....Εκτός το μπιτς χάντμπολ από τους Ο.Α. 2024 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ονειρο ήταν και πάει....Εκτός το μπιτς χάντμπολ από τους Ο.Α. 2024

 




Ονειρο ήταν και πάει....

Η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ φιλοδοξούσε να συμπεριληφθεί το μπιτς χάντμπολ στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, αλλά, πλέον δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας '' L' Εquipe ''.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα επισημοποιήσει στην προσεχή εβδομάδα το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και θα ανακοινώσει ότι το μπιτς χάντμπολ θα είναι εκτός, προς  απογοήτευση της Διεθνούς Ομοσπονδία Χάντμπολ που προσδοκούσε ότι θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει, για επέκταση της δυναμικής του σπορ.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν επιθυμεί να αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων όπως και των  αθλητών και αθλητριών που θα γίνουν κάτοχοι Ολυμπιακών μεταλλίων από το χάντμπολ, ούτε επίσης να δημιουργήσει νέα εγκατάσταση, αν και οι Γάλλοι είχαν ήδη κάνει σχετική προετοιμασία.

Μάλιστα, ήδη, ενημερώθηκε η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ από τον Διευθυντή του Ολυμπιακού Προγράμματος Κιτ Μακ Κόνελ.

Την ίδια μοίρα με το μπιτς χάντμπολ, θα έχουν επίσης η πάλη στην άμμο και η κωπηλασία θαλάσσης, που φαίνεται ότι δεν πρόκειται να είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αν και είχαν θέσει σχετική υποψηφιότητα.

Εδώ, μπορείτε να δείτε το δημοσίευμα της '' L' Εquipe '' : 

www.lequipe.fr

No comments