Αλλαγές στον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων για τις Εθνικές ομάδες, που προετοιμάζονται για το EURO 2020 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγές στον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων για τις Εθνικές ομάδες, που προετοιμάζονται για το EURO 2020


Για το EURO 2020 των γυναικών (3-20 Δεκεμβρίου) προετοιμάζονται οι Εθνικές ομάδες, οι οποίες θα μετάσχουν σε αυτό. 

Δανία και Νορβηγία, που σχεδιαζόταν να φιλοξενήσουν από κοινού την διοργάνωση, θα αναμετρηθούν σε δύο φιλικά παιχνίδια. Παράλληλα, η ανακοίνωση της Νορβηγίας σχετικά με το ότι δεν θα καταφέρει να διοργανώσει το EURO είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του «Golden League», το οποίο προγραμματιζόταν να λάβει χώρα στο έδαφός της. Οι Γαλλία, Νορβηγία, Δανία και Γερμανία θα έπαιζαν σε αυτό το τουρνουά προετοιμασίας στο διάστημα 26-29 Νοεμβρίου. 

Τόσο η Δανία, όσο και η Νορβηγία, λοιπόν, βρήκαν την λύση με τα μεταξύ τους ματς. Όμως, οι Γαλλία, Γερμανία είναι πιθανό να μην αγωνιστούν σε φιλικά, πριν από την έναρξη του EURO. 

Και για άλλες ομάδες, πάντως, όπως για παράδειγμα για την φιναλίστ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019, Ισπανία, άλλαξε ο προγραμματισμός. Τουρνουά φιλικών αγώνων, στην Ισπανία, μεταξύ της Ισπανίας, της Αυστρίας, της Βραζιλίας και της Πολωνίας, ήταν απαραίτητο να ματαιωθεί, εξαιτίας ταξιδιωτικών περιορισμών, λόγω του Covid-19.

No comments