Άρης Ν.: «Η Νίκαια μπορεί να αναδειχθεί σε πρότυπο για τον αθλητισμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άρης Ν.: «Η Νίκαια μπορεί να αναδειχθεί σε πρότυπο για τον αθλητισμό»



Σε πρότυπο για τον αθλητισμό μπορεί να μετατραπεί η Νίκαια, χάρη στις εργασίες αναβάθμισης, μεταξύ άλλων χώρων άθλησης, του γηπέδου του «Πλάτωνα» και εκείνου του «Μάνος Λοΐζος», στα οποία προπονούνται τα τμήματα του Άρη Νίκαιας, τονίστηκε σε ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας:


«Ο Γ.Ν.Ο Άρης Νίκαιας χαιρετίζει τις προσπάθειες και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου  Γιώργος Ιωακειμίδης - Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και του επιτελείου του. 

Η ολοκλήρωση των εργασιών στον ¨ΠΛΑΤΩΝΑ¨, η σύντομα αναμενόμενη αποπεράτωση του ¨ΜΑΝΟΣ ΛΟΪ́ΖΟΣ¨, για να αγωνιστούν τα τμήματα του συλλόγου μας, όπως και οι σημαντικές αναβαθμίσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δίπλα στο κλειστό Καραμπίνη, μπορούν να αναδείξουν την Νίκαια ως πόλη πρότυπο στον αθλητισμό. 

Στην δύσκολη συγκυρία που η κοινωνία και οι σύλλογοι βρίσκονται λόγω της υγειονομικής κρίσης και τις συνέπειες που απορρέουν, ελπίζουμε σε σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα και να γεμίσουν πάλι τα γήπεδα με αθλητές και φιλάθλους. Τελειώνοντας, ευχόμαστε καλή τύχη στον Ιωνικό Νίκαιας στον αγώνα του Σαββάτου.

Δ.Σ. Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ».

No comments