Ο Αερωπός Έδεσσας στην Αγία Πετρούπολη, ακριβώς έναν χρόνο πριν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αερωπός Έδεσσας στην Αγία Πετρούπολη, ακριβώς έναν χρόνο πριν



Σαν σήμερα (13/11), ακριβώς έναν χρόνο πριν, ο Αερωπός Έδεσσας ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), ώστε να αντιμετωπίσει τρεις ημέρες μετά (16/11) την HC Neva, στο πλαίσιο της φάσης των "32'"του EHF Challenge Cup.

Αυτή ήταν η τρίτη συνολικά συμμετοχή του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic στη διοργάνωση, έπειτα από εκείνες του 2012 στην Σερβία και του 2018 στην Λευκορωσία, καθώς επίσης και το τέταρτο κατά σειρά ταξίδι του, αφού είχε προηγηθεί έναν μήνα πριν, αυτό στην Πάφο (Κύπρος).

Η Αγία Πετρούπολη, ωστόσο, υπήρξε ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στην ιστορία του Αερωπού, που αναμετρήθηκε με αντίπαλο την ισχυρή ρωσική «αρκούδα», Νέβα, την οποία μάλιστα μπόρεσε να κοντράρει έστω και για ένα ημίχρονο, πριν... λυγίσει από τους τραυματισμούς και την έλλειψη βάθους στον πάγκο του.

Το περασμένο καλοκαίρι, η εδεσσαϊκή ομάδα κέρδισε ξανά, για τέταρτη φορά και τρίτη διαδοχική, με το ''σπαθί '' της την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά η πανδημία αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο, για να ταξιδέψει και αυτή την σεζόν.

No comments