Δημητρούλιας: «Βατή κλήρωση - Η πρόκριση είναι σαφής στόχος για εμάς, έχουμε μεγάλη... δίψα, ώστε να πάμε μακριά στον θεσμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Βατή κλήρωση - Η πρόκριση είναι σαφής στόχος για εμάς, έχουμε μεγάλη... δίψα, ώστε να πάμε μακριά στον θεσμό»

Ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EHF European Cup είναι σαφής για την ΑΕΚ, επεσήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας τόνισε, ακόμα, ότι η κλήρωση, από την οποία προέκυψε πως αντίπαλος της ΑΕΚ, στον τρίτο γύρο, είναι η Πριστίνα (Κόσοβο), είναι βατή. Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν... δίψα, ώστε να φθάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Δήλωσε: «Μόλις είδα την κλήρωση, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να καλέσω τον Μάλλιο που ζει και αγωνίζεται στο Κόσοβο. Μού έδωσε τις πληροφορίες, που ήθελα. 

Πρόκειται για μια βατή κλήρωση, αφού αποφύγαμε τις ομάδες, που δεν θέλαμε. Δεδομένων των συνθηκών της χώρας μας δεν θα ήμασταν όσο έτοιμοι θα ήθελα, αν κληρωνόμασταν με κάποια ομάδα, που θα διεκδικήσει τον τίτλο. 

Γνωρίζουμε λίγα πράγματα για την αντίπαλο, αλλά μέχρι να παίξουμε θα ξέρουμε πολλά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δείξουμε τον δέοντα σεβασμό στην Πριστίνα. Η πρόκριση, για εμάς, είναι σαφής στόχος και όλοι μας, με πρώτους τους αθλητές, έχουμε μεγάλη... δίψα, ώστε να πάμε μακριά στον θεσμό».

No comments