Μάλλιος: «Είναι η καλύτερη κλήρωση, που θα μπορούσε να έχει η AEK, δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: «Είναι η καλύτερη κλήρωση, που θα μπορούσε να έχει η AEK, δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα»



Ο Χάρης Μάλλιος αγωνίζεται στο Κόσοβο με την φανέλα της Μπέσα Φαμγκάς, η οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Ο διεθνής Έλληνας αθλητής μίλησε στο greekhandball.com με αφορμή την κλήρωση της ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει την Πριστίνα, ανταγωνίστρια ομάδα της Μπέσα και διεκδικήτρια του τίτλου. Η Μπέσα, στο ντέρμπι (13/11, 6η αγωνιστική) με αντίπαλο την Πριστίνα, είχε επικρατήσει με 32-26 και σ' εκείνο το ματς ο 33χρονος πλέι μέικερ είχε παίξει 45' και είχε σημειώσει 4 τέρματα. 

Ο ίδιος σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αυτή είναι η καλύτερη κλήρωση, που θα μπορούσε να έχει η ΑΕΚ. Κατά την γνώμη μου, η Πριστίνα είναι για την ελληνική ομάδα ο πιο εύκολος αντίπαλος από τους συνολικά πιθανούς οκτώ.

Η ΑΕΚ διακρίνεται από σοβαρότητα και έχει πλούσιο υλικό. Δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ήδη πρέπει να σκέφτεται τον επόμενο γύρο. Βέβαια, γνωρίζω πως ο προπονητής της, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν σκέφτεται έτσι. Για αρχή, η ΑΕΚ ας συγκεντρωθεί σε αυτά τα δύο ματς».

Όσον αφορά στο ποιούς παίκτες ξεχωρίζει, τόνισε στο greekhandball.com: «Η Πριστίνα έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Αρμίρ Αγκούσι. Η κύρια δύναμή της είναι ο αριστερός της ίντερ, Ντένιζ Τερζίκι. Είναι αποτελεσματικός στην εκτέλεση, πετυχαίνει τα περισσότερα τέρματα της ομάδας, είναι ο κινητήριος μοχλός και θα πρέπει να περιοριστεί. Επιπλέον, έχουν έναν δραστήριο πλέι μέικερ και 1-2 στοιχειωδώς καλά πίβοτ. Η ΑΕΚ θεωρώ πως θα παίξει άμυνα και αιφνιδιασμό».  

No comments