Χατζηπαρασίδου: «Η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό, που μάς αξίζει, κόντρα στην Καβαλιέρι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατζηπαρασίδου: «Η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό, που μάς αξίζει, κόντρα στην Καβαλιέρι»

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μίλησε στο acpaok.gr για τα παιχνίδια κόντρα στην μαλτέζικη, Καβαλιέρι, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του EHF European Cup.

Δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά, να έχει την υγεία του και να σκέφτεται θετικά. Είναι για όλους δύσκολα, αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Για τα δύο επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη, που τής δίνεται η δυνατότητα να μπορέσει να πάρει μέρος σε αυτά. 

Σίγουρα, η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, δηλαδή αυτή που θα ήθελε κάθε αθλητής και το προπονητικό τιμ, αλλά ο καθένας από την πλευρά του δουλεύει, έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει το μέταλλο, που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια. Σκέφτομαι αισιόδοξα και πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό, που μάς αξίζει».

No comments