''Ο ΠΑΟΚ, σε αυτές τις συνθήκες, έφθασε σε επιτυχία υψηλού συμβολισμού'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ο ΠΑΟΚ, σε αυτές τις συνθήκες, έφθασε σε επιτυχία υψηλού συμβολισμού''

 


Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την πανηγυρική πρόκριση της στη Μάλτα, περιμένει, πλέον, στην κλήρωση της Τετάρτης την αντίπαλο της στη φάση των 16 του EHF European Cup.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης μιλώντας στο greekhandball.com  επεσήμανε για την  επιτυχία του Δικεφάλου του Βορρά : 

'' Εξασφαλίσαμε την πρόκριση και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα για όλη την προσπάθεια που έκανε, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συνολικά, καθώς, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Οντως, η παρουσία μας στη Μάλτα και η πρόκριση είναι επιτυχία υψηλού συμβολισμού. Δεν είναι απλό ότι ήλθαμε εδώ. Εγιναν πάρα πολλά πράγματα, ώστε να παίξουμε αυτούς τους δύο αγώνες, σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί. Είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε και αυτό το οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη όλων όσοι μας βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια και τους ευχαριστούμε. Το δεύτερο ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, κάναμε διαχείριση και πλέον περιμένουμε τον επόμενo αντίπαλο μας ''. 

Σημειώνεται ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ βίωσε εξαιρετική φιλοξενία και άψογη διοργάνωση στη Μάλτα, όπου αντιμετωπίσθηκε με ενδιαφέρον και ευγένεια ενώ έγινε ακόμα και ( επιτυχής ) προσπάθεια ώστε να προσαρμοσθούν τα γεύματα στο ξενοδοχείο στα ελληνικά δεδομένα, με ανάλογα μάλιστα υλικά.

Ο ΠΑΟΚ πετά το πρωϊ της Δευτέρας από την Μάλτα και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να βρίσκεται στις 3.30 μ.μ.



No comments