Μουσταφά Χασάν: «Το Παγκόσμιο της Αιγύπτου θα δημιουργήσει προκλήσεις - Είναι ύψιστης σημασίας, για όλους, να συνεχιστεί το χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μουσταφά Χασάν: «Το Παγκόσμιο της Αιγύπτου θα δημιουργήσει προκλήσεις - Είναι ύψιστης σημασίας, για όλους, να συνεχιστεί το χάντμπολ»

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών χάντμπολ δεν είναι απλώς μια διοργάνωση, είναι μια σπουδαίας σημασίας παγκόσμια γιορτή», επεσήμανε ο Πρόεδρος της διεθνούς Ομοσπονδίας, Χασάν Μουσταφά, σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε σήμερα (27/11) στην ιστοσελίδα της IHF, ενόψει του Παγκοσμίου της Αιγύπτου 2021 (14-31 Iανουαρίου).

Επιπλέον, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «H πανδημία του κορονοϊού οδήγησε το χάντμπολ, όπως και άλλα αθλήματα, σε παύση. Όμως, παρά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο, ο κόσμος έχει αρχίσει να μαθαίνει να ζει με τον ιό και ο αθλητισμός είναι ξανά ενεργός. Πρέπει να τονιστεί ξανά ότι η διεθνής Ομοσπονδία είναι υγιής οικονομικά και το κέρδος από το Παγκόσμιο είναι ο τελευταίος λόγος, που διεξάγεται. Είναι μια περίοδος φυσικής και πνευματικής πρόκλησης. Είναι ύψιστης σημασίας, για όλους (παίκτες, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς κ.ά.), να συνεχιστεί το χάντμπολ

Πρέπει να διατηρούμε θετική στάση, να είμαστε ενωμένοι, γιατί μαζί είμαστε δυνατότεροι. Χρειάζεται συνεργασία. Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις, γιατί σίγουρα αυτή η διοργάνωση θα δημιουργήσει προκλήσεις».

No comments