Δώστε ελπίδα, δείχνοντας ενδιαφέρον ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δώστε ελπίδα, δείχνοντας ενδιαφέρον !

 

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί μετά την αύξηση των κρουσμάτων και των θυμάτων του κορωνοϊού, την επιβολή lockdown και την ανησυχία για την '' επόμενη ημέρα '', εύλογα, προκαλεί προβληματισμό και σε όλους όσοι ασχολούνται  με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε ότι αφορά τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους στα γήπεδα.

Μετά την διακοπή για δυόμιση μήνες, η επανεκκίνηση ήταν πράγματι δύσκολη και το νέο λουκέτο φέρνει όλους όσοι κινούνται γύρω από τους συλλόγους, σε δεινή θέση.

Το αθλητικό κίνημα, σε επίπεδο Ομοσπονδιών αλλά και εκπροσώπησης αθλητών, παρά τις μεμονωμένες προσπάθειες του, δεν πέτυχε  να αντιμετωπισθεί ανάλογα με την αξία και την δυναμική του.

Τώρα, γίνεται προσπάθεια συνεννόησης έτσι ώστε, έστω στο τέλος της καραντίνας, να υπάρχει ένα πλάνο για την επανεκκίνηση και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ενδεχομένως, θα είναι πιο απλή υπόθεση, για τις ομάδες των  πρώτων κατηγοριών των εθνικών πρωταθλημάτων, εφόσον υποστηριχθούν στη διαδικασία ένταξης σε υγειονομικά πρωτόκολλα αυξημένων απαιτήσεων, αλλά, τι θα γίνει με όλους τους άλλους ;

Η πρόνοια για την επανέναρξη των προπονήσεων,  αμέσως μετά το τέλος του lockdown, έστω με εφικτούς περιορισμούς, θα βοηθήσει, θα δώσει κουράγιο, θα δείξει ότι η προσπάθεια ενοχοποίησης του αθλητισμού, απλώς, ήταν άστοχη, όχι σκόπιμη...

Γιατί, μέσα σε αυτή την λαίλαπα, ο χειρότερος σύμβουλος είναι η απογοήτευση. 

Και μία δεύτερη σεζόν χαμένη, δυστυχώς, θα ισοπεδώσει ότι απέμεινε από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που βασίζεται στο μεράκι, την διάθεση, την ψυχολογία.

Δώστε ελπίδα, δείχνοντας ενδιαφέρον... 

  

   

No comments