Χαλκίδης : '' Θα βγούμε νικητές και τώρα ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης : '' Θα βγούμε νικητές και τώρα ! ''


 Τέλος οι προπονήσεις και για τον Διομήδη Αργους, καθώς από το πρωϊ του Σαββάτου υπάρχει γενική απαγόρευση δραστηριοτήτων και μετακινήσεων σε όλη την χώρα.

Ο προπονητής του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης, σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας της Πελοποννήσου : 

«Δυστυχώς μέσα σε 6 μήνες έχουμε για δεύτερη φορά αναγκαστική διακοπή της αγωνιστικής μας δράσης. Είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο για όλους μας αυτό που βιώνουμε, αλλά προέχει η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους. Αποφασίσαμε ως ομάδα όλοι οι παίκτες να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειες τους και να περάσουν μαζί τους αυτήν την καραντίνα. Η ασφάλεια και η ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων κρίνουμε πως είναι απολύτως απαραίτητα για τη διατήρηση της ψυχικής τους ισορροπίας αυτές τις δύσκολες ώρες. Εκπονήσαμε ατομικά προγράμματα προπονήσεων που δόθηκαν στον κάθε μας παίκτη, ώστε να μπορέσει ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα να γυμνάζεται και να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία δοκιμασία και από 1η Δεκεμβρίου να μπορέσουμε να επανέλθουμε, καταρχάς στις προπονήσεις και σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν, που είναι και το ζητούμενο.

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Με σεβασμό στον συνάνθρωπο θα βγούμε νικητές και τώρα. Καλή Αντάμωση!»

No comments