Ήττα στο... νήμα για την Σανταρέλι Σίνγκολι του Λαδάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττα στο... νήμα για την Σανταρέλι Σίνγκολι του Λαδάκη

Το Σάββατο (31/10) ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας και η Σανταρέλι Σίνγκολι, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας αθλητής, Μανώλης Λαδάκης, ηττήθηκε εκτός έδρας με 26-25 από την Μπάνκα Ποπολάρε Φόντι.

Η αθλητική δράση συνεχίζεται στη γειτονική χώρα, ωστόσο γι' αυτή την εβδομάδα δεν έχουν προγραμματιστεί αναμετρήσεις στη «Serie A Beretta», λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και έτσι το επόμενο ματς της Σίνγκολι πρόκειται να διεξαχθεί στις 14/11, εντός έδρας, με αντίπαλο την Έγκο Σιένα. 

Το γεγονός της διακοπής ευνοεί τον Λαδάκη, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον δεξιό του ώμο και χρειάζεται 10 περίπου ημέρες, ώστε να αποθεραπευτεί. Ο 24χρονος διεθνής αριστερός ίντερ είναι 7ος στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 56 γκολ.

Η Σίνγκολι βρίσκεται στην 12η θέση σε σύνολο 15 ομάδων, έχοντας συγκεντρώσει 3 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Σημειώνεται πως ο εντός έδρας αγώνας της κόντρα στη Μπρίξεν για την 9η αγωνιστική (24/10) είχε αναβληθεί, εξαιτίας του ιού. 

No comments