Προπονήσεις στον Πανσερραϊκό εν μέσω καραντίνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονήσεις στον Πανσερραϊκό εν μέσω καραντίνας




Στην εποχή της καραντίνας, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Αλεξιάδης, προσπαθεί να κρατήσει σε ετοιμότητας τους αθλητές της Ακαδημίας της ομάδας του, που γυμνάζονται μέσω πλατφόρμας στο διαδίκτυο.

Ο Κώστας Αλεξιάδης, τοποθετήθηκε για τις ενέργειες του, με τις οποίες προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό και ισχυρό το αθλητικό κίνητρο για τους νεαρούς αθλητές του Πανσερραϊκού : 

«Είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όμως εδώ να το αντιμετωπίσουμε και θα το κάνουμε. Η δημόσια υγεία είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει και πρέπει όλοι να συμβάλουμε στον περιορισμό της πανδημίας. Η νέα εποχή δεν μας βρίσκει απροετοίμαστους στη λογική που έχουμε βάλει για την ανάπτυξη του αθλήματος. Χρειάζεται να κάνουμε πολλή δουλειά για να αποδεχτούμε τη νέα πραγματικότητα. Θα αξιοποιήσουμε όλο το διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας, για να βελτιωθούμε, όσο είναι δυνατόν και να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Καθημερινά είμαι σε επαφή (μέσω τηλεφώνου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) με τους αθλητές του συλλόγου και με τους αρχηγούς των τμημάτων. Συνεχίζουμε τα προγράμματα ενδυνάμωσης μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας κάτι το οποίο μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά που δείχνουν άμεσα ανταπόκριση και πάθος σε αυτά που τους λέω να κάνουν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα παρόλη την κατάσταση που ζούμε. Υπάρχει επίσης επικέντρωση στη διατροφή δημιουργώντας υγιεινά προγράμματα γεύματος κτλ. Συμβουλές για την σωστή χρήση ξεκούρασης και ύπνου. Μιλάμε για ατομικά προγράμματα και ατομικούς στόχους και σχεδιάζουμε τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

No comments