Κ. Δούκας: «Με ενότητα, συνεννόηση και στρατηγικό σχεδιασμό θα απαντήσουμε σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κ. Δούκας: «Με ενότητα, συνεννόηση και στρατηγικό σχεδιασμό θα απαντήσουμε σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις»



Πολλά ακόμη βήματα μπροστά μπορεί να πάει ο ΑΣΕΔ, με ενότητα, συνεννόηση και στρατηγικό σχεδιασμό, δήλωσε ο Πρόεδρός του, Κωστής Δούκας, ο οποίος επανεκλέχθηκε ως επικεφαλής του ΔΣ του Συλλόγου. Τόνισε, επιπλέον, πως τα μέλη του ΑΣΕΔ θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πάθος, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο όραμα και ευχαρίστησε όσους με την ψήφο τους ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογο.

Ανέφερε: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυτή την στιγμή προέχει απ’ όλους η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητοι από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα και στον αθλητισμό.

Με ατομική και συλλογική ευθύνη και τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στον ΑΣΕΔ, ο οποίος αποδεικνύει πως είναι ασταμάτητος…

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία και ανανέωσαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρωτίστως όμως γιατί ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον ΑΣΕΔ, ο οποίος διαχρονικά στηρίζεται στους ανθρώπους του, που αποτελούν και την κινητήρια δύναμή του.

Όλοι μαζί θα πάμε τον Σύλλογό μας πολλά ακόμη βήματα μπροστά και είμαι βέβαιος πως με ενότητα, συνεννόηση και στρατηγικό σχεδιασμό θα απαντήσουμε σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο ΑΣΕΔ μας χρειάζεται όλους! Θα είμαστε παρόντες, με το ίδιο πάθος, ζήλο και όραμα προκειμένου να διατηρήσουμε τον Σύλλογο μας στις ομάδες – πρότυπο του Ελληνικού Αθλητισμού, λειτουργώντας υποδειγματικά σε όλα τα επίπεδα».


Πηγή: ased.gr (δείτε εδώ)

No comments