Πλησιάζει η ώρα της πρώτης ευρωπαϊκής συμμετοχής της Ανόρθωσης - Η δήλωση του Ζαραβίνα στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλησιάζει η ώρα της πρώτης ευρωπαϊκής συμμετοχής της Ανόρθωσης - Η δήλωση του Ζαραβίνα στο greekhandball.com



Κοντοζυγώνει η ώρα, που η Ανόρθωση θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η κυπριακή ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει μεθαύριο (20/11) την τσέχικη, Σοκόλ Νόβε Βέσελι (TJ Sokol Nove Veseli), στο πλαίσιο του European Cup (δεύτερος γύρος), σε διπλά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στο νησί της νοτιοανατολικής Μεσογείου. 

Ο τεχνικός των Κυανόλευκων, Γιώργος Ζαραβίνας, σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Αισθανόμαστε τυχεροί, που και τα δύο ματς θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο. Και αυτό καθώς, μεταξύ άλλων, νιώθουμε περισσότεροι ασφαλείς, αφού η περίοδος είναι δύσκολη, λόγω του κορονοϊού. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κόντρα, μάλιστα, σε μία ομάδα, που είναι πολύ ανταγωνιστική. 

Πρώτα απ' όλα, θέλουμε να απολαύσουμε τις αναμετρήσεις. Επιπλέον, θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για πρόκριση καταβάλλοντας προσπάθεια. Αρνητικό στοιχείο για εμάς αποτελεί η απουσία των φιλάθλων μας. Θα θέλαμε να τους έχουμε δίπλα μας τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις μας, όσο και στις ευρωπαϊκές. Ελπίζουμε να συμβεί αυτό στο άμεσο μέλλον».

Σημειώνεται πως η Ανόρθωση αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης. Στην Ελλάδα, επίσης, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της EHF.

No comments