Πρόεδρος του Δούκα επανεκλέχθηκε ο Κωστής Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόεδρος του Δούκα επανεκλέχθηκε ο Κωστής Δούκας



Η Γενική Συνέλευση του Δούκα έλαβε χώρα χθες (02/11) και από τις αρχαιρεσίες, που ακολούθησαν του αγωνιστικού, διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ο Κωστής Δούκας επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δούκα:


«Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας, επιχείρησε έναν αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας τριετίας, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του, τους Γενικούς Αρχηγούς των τμημάτων και όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθεια που κατέβαλαν τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ''στον ΑΣΕΔ δεν περισσεύει κανένας'' ενώ ειδική αναφορά έκανε στις Ακαδημίες του ΑΣΕΔ για την ποσότητα αθλητών και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.

Αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα λέγοντας ότι ''ο ΑΣΕΔ δεν χωράει στο Δαΐς καθώς δεν έχει μόνο ένα άθλημα'' προτρέποντας να συνεχιστούν οι προσπάθειες εξεύρεσης ωρών σε κλειστά γυμναστήρια της περιοχής ενώ ειδική μνεία έκανε και στους χορηγούς του Συλλόγου ευχαριστώντας τους θερμά για την διαρκή υποστήριξη ακόμη και σε τόσο δύσκολες εποχές.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Σταύρος Ακρίβος, προχωρώντας στον απολογισμό και έγκριση της ταμειακής διαχείρισης του Συλλόγου για την περίοδο 2019-2020 ενώ ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Σπύρος Δρακόπουλος, προχώρησε σε ψηφοφορία για λήψη απόφασης σχετικά με την απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. από κάθε ευθύνη.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την εκλογή Προέδρου, Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2024 στις οποίες συμμετείχαν 26 Μέλη.

Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Δούκας με 26 ψήφους.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλέγονται οι: Αλεξίου Κωνσταντίνος με 19 ψήφους, Βάτης Θεόφιλος με 18, Κατσαρός Απόστολος με 18, Ζησιμάτος Ελευθέριος με 17, Συνοδικού – Κανακάρη Παναγιώτα – Φανή με 14, Αγγελόπουλος Ιωάννης – Δρόσος με 13, Ζαλώνης Νικόλαος με 13,, Αποστολίκα Κυριακή με 10, Μαμουζέλος Ιωάννης με 10 και Τσαγκαράκη – Μαμουλάκη Νικολέττα με 8.

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέγονται οι: Ακρίβος Σταύρος με 23 ψήφους, Καραβίδας Δημήτριος με 17 και Σκούρας Ιωάννης με 17».

No comments