Τσάκαλου: «Αυτές πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ!» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάκαλου: «Αυτές πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ!»

Στο Πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας αγωνίζεται η Λαμπρίνα Τσάκαλου, η διεθνής Ελληνίδα παίκτρια της Ποντράφκα Βετζέτα. Η 27χρονη πλέι μέικερ μίλησε στο greekhandball.com και... έδωσε στοιχεία για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο EHF European Cup, την κροατική, Mπιέλοβαρ.

«Η Μπιέλοβαρ έχει παίξει μόνο σε 4 αναμετρήσεις κατά την τρέχουσα σεζόν, λόγω κορονοϊού και επομένως δεν έχω πρόσφατη εικόνα από την ομάδα, δεδομένου μάλιστα πως ακόμα εμείς (σ.σ. η Ποντράφκα) δεν την έχουμε αντιμετωπίσει», σχολίασε η Τσάκαλου στην ιστοσελίδα μας. «Πάντως, πρόκειται για νεανικό σύνολο, που είναι ''δεμένο''», πρόσθεσε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Ποιές παίκτριες της Μπιέλοβαρ ξεχωρίζουν; «Τρεις είναι οι παίκτριες που ξεχωρίζουν και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ. Η 24χρονη, Γιοσίπα Μάμιτς, παίζει ως δεξί εξτρέμ και είναι μέλος της Εθνικής Κροατίας. 

Άνα Μάλετς

Η 20χρονη, Άνα Μάλετς, αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και είναι καλή στο ένας με έναν, τής αρέσει να παίζει έτσι και σουτάρει, επίσης, στην κίνηση. 

Έμα Γκούσκιτς

Η Έμα Γκούσκιτς είναι 18χρονη αριστερή ίντερ και σουτάρει, κυρίως, απ' έξω. Η Μπιέλοβαρ θεωρείται πως έχει αρκετά ταλέντα», κατέληξε η Τσάκαλου.

No comments