Νέο κλειστό χάντμπολ για ΑΕΚ και Εθνική στο ΟΑΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο κλειστό χάντμπολ για ΑΕΚ και Εθνική στο ΟΑΚΑ


Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για την δημιουργία νέου κλειστού γηπέδου χάντμπολ στο ΟΑΚΑ, όπου θα έχει έδρα η ΑΕΚ ενώ θα αγωνίζονται και οι Εθνικές ομάδες.

Μάλιστα, το γήπεδο θα ενταχθεί στα έργα αναβάθμισης του συγκροτήματος του Ολυμπιακού Σταδίου,  όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε  συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου κλειστού, που θα είναι έδρα της ΑΕΚ όπως και των Εθνικών ομάδων. ως εξής : '' Στους στρατηγικούς στόχους των επόμενων μηνών για το ΟΑΚΑ, στις 8 σπουδαίες κινήσεις που θα γίνουν, είναι η κατασκευή Σπιτιού του Χάντμπολ. Βρισκόμαστε σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ  και την ΟΧΕ ώστε να κατασκευασθεί άμεσα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών,  που θα μπορεί να φιλοξενεί και τις Εθνικές ομάδες ενόψει και του Παγκοσμίου Εφήβων το 2021. Σύντομα, θα έχουμε νέα  για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά ''.  

Μάλιστα, όπως τονίσθηκε '' βασικό πρόσωπο με εξαιρετική συνεργασία, είναι ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Σταμάτης Παπασταμάτης '' ενώ ο Υφυπουργός  συμπλήρωσε : '' Πιστεύουμε στο χάντμπολ, είναι άθλημα με δυνατότητες και προοπτική”.

No comments