Η Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται, όμως δεν μένει ανεπηρέαστη από τον κορονοϊό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται, όμως δεν μένει ανεπηρέαστη από τον κορονοϊό



Η Μπουντεσλίγκα (Άνδρες) συνεχίζεται κανονικά, παρά τα περιοριστικά μέτρα, λόγω κορονοϊού, που ισχύουν και στη Γερμανία. Παρ' όλα αυτά, οι απρόβλεπτες συνθήκες, που κυριαρχούν, δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το κορυφαίο Πρωτάθλημα. Άλλωστε, τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία έχουν επιβληθεί, εξαιτίας της πανδημίας καθιστούν εξαιρετικά σύνθετη κάθε προσπάθεια ακριβούς προγραμματισμού.

Έτσι, οι αναβολές αναμετρήσεων δεν θα μπορούσαν να μην... διαταράσσουν το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Το παιχνίδι, Φούχσε Βερολίνου - Φλένσμπουργκ, που αναμενόταν με ενδιαφέρον, δεν θα διεξαχθεί αύριο, καθώς εμφανίστηκε κρούσμα κορονοϊού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μπουντεσλίγκα, «Μαυροβούνιος διεθνής αθλητής της Φούχσε Βερολίνου, ο οποίος ακολούθησε την Εθνική του ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε θετικός στον ιό, μετά από τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε και έτσι όλη η γερμανική ομάδα θα διανύσει περίοδο καραντίνας έως την προσεχή Παρασκευή (20/11)». Ο μοναδικός Μαυροβούνιος παίκτης της Φούχσε είναι ο Μίλος Βούγιοβιτς (φωτ.), ωστόσο δεν κατονομάστηκε. 

Γι' αυτή την αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, πάντως, αναβλήθηκαν και τα εξής παιχνίδια: Μέλσουνγκεν - Μάγκντεμπουργκ, Κόμπουργκ - Μίντεν, Γκόπινγκεν - Βέτζλαρ. 


Πηγή: liquimoly-hbl.de (δείτε εδώ)

No comments