Η Καβαλιέρι περιμένει τον ΠΑΟΚ, για το δικό της όνειρο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Καβαλιέρι περιμένει τον ΠΑΟΚ, για το δικό της όνειρο...

 


Στην Ελλάδα υπάρχει lockdown, ωστόσο, η Καβαλιέρι της Μάλτας προετοιμάζεται για τα 2 παιχνίδια της στο νησί, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το EHF European Cup στις Γυναίκες.

Μάλιστα, προβάλλει τη διεξαγωγή των αγώνων, όπως επίσης και την προβολή τους μέσω live streaming στις 20 και 22 Νοεμβρίου.

'' Το ταξίδι στην Ευρώπη, είναι το όνειρο μιας τοπικής ομάδας '' , αναφέρουν οι Μαλτέζοι, που περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά τα 2 ματς, έστω σε καθεστώς γενικευμένης αβεβαιότητας και ανησυχίας λόγω της πανδημίας.

Η Καβαλιέρι ιδρύθηκε το 2010 και αρχικά εκπροσωπείτο σε διοργανώσεις, μόνο στο επίπεδο των υποδομών.

Πλέον, έχει Γυναικεία ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 25 χρόνια και κατέκτησε το δικαίωμα να παίξει φέτος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

'' Αληθινοί άνθρωποι, μέσα από τα σπορ '' είναι το σύνθημα της Καβαλιέρι, που έχει ως προπονητή από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της, τον Τουάνι Ξουερέμπ.

Η περιφερειακή Μουτόν από την Δανία και η Βόσνια πίβοτ Ντρούγκοβιτς είναι οι δύο ξένες αθλήτριες της Καβαλιέρι, για την οποία ωστόσο μεγαλύτερο αστέρι είναι η 28χρονη ίντερ Φαρούτζια, μία από τις αρχηγούς της Εθνικής Μάλτας.

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα γίνουν στο κλειστό του Πανεπιστημίου της πόλης Ταλ-Κροκ.

No comments