Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Ουγκάλντε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του ΟυγκάλντεΣοκ στην ΑΕΚ με τον  Ισπανό άσο της Κριστιάν Ουγκάλντε  καθώς, χειρουργήθηκε  για ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο γόνατο του δεξιού ποδιού του. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον διεθνή αθλητή :  

 «Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες το βράδυ ο Cristian Ugalde, από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Γιώργο Κελάλη, στην Ευρωκλινική Αθηνών! 

Ο αριστερός εξτρέμ της ομάδας μας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι, ύστερα από τραυματισμό του σε προπόνηση πριν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων. Η αρχική εικόνα από το γόνατό του αθλητή δεν επέτρεπε ασφαλή εκτίμηση της ζημιάς, ωστόσο όταν το υγρό και το οίδημα υποχώρησαν και φάνηκε το μέγεθος του τραυματισμού, αποφασίστηκε από τον κ. Κελάλη η άμεση αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση της βλάβης.

Πλέον, μετά την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση, ο Cristian αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 6 μήνες.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Κελάλη, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Cristian, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

No comments