Pregame: Ολυμπιακός - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας


Στο «Μ. Μερκούρη», ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (10/10, 21:00) τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Πειραιώτες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη (25-26) με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, ενώ οι Κυανόλευκοι από εντός έδρας ήττα (21-35) από την ΑΕΚ.

Ο αθλητής των Ερυθρολεύκων, Nίκος Πασσιάς (25χρονος αριστερός ίντερ), δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θέλουμε να πετύχουμε την τρίτη σερί νίκη, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να κρατήσουμε τον ρυθμό μας.  Θέλουμε να βελτιώσουμε, επίσης, ορισμένους τομείς του παιχνιδιού, κυρίως στην άμυνα. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε».

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός. 

Από την άλλη, ο παίκτης του Ιωνικού, Σωτήρης Γιόσμου (30χρονος πίβοτ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το αυριανό παιχνίδι, καθώς είναι μια ποιοτική ομάδα, με εμπειρία και παραστάσεις. Ωστόσο, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο, για να βοηθηθούμε στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, έχουμε να πάρουμε παρά πολλά. Αν και δεν έχουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας, λόγω των διαδοχικών αγώνων της εβδομάδας, θεωρώ πως ο ρυθμός θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη διάρκεια του ματς».

Δίχως απουσίες πρόκειται να παρουσιαστεί η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

No comments