Pregame: Δράμα Bianco Monte - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αυριανό (07/10, 18:00) παιχνίδι, Δράμα Bianco Monte - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Δραμινοί πέτυχαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, στην περασμένη στροφή του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20-20), εκτός έδρας, ενώ ο Αερωπός επικράτησε (34-30) της Πυλαίας.

Ο παίκτης της Δράμας, Τάσος Δέσπος (26χρονος αριστερός ίντερ), τόνισε στο greekhandball.com: «Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Αερωπός έχει αθλητές, που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν να αγωνίζονται υπό πίεση. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ τον αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά τον επόμενο αντίπαλο. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να ανταπεξέλθουμε».

Πλήρεις θα παρουσιαστεί η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη.

Από την άλλη, ο αθλητής του συνόλου της Έδεσσας, Πέτρος Βαφείδης (26χρονος πίβοτ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία ξεκινάει με το παιχνίδι μέσα στην Δράμα. Αυτή την στιγμή έχει το ψυχολογικό αβαντάζ, έπειτα από το αήττητο, που διατηρεί τις πρώτες 3 αγωνιστικές. Από την μεριά μας ξέρουμε ότι ακόμα δεν είμαστε πλήρεις σε έμψυχο δυναμικό και ότι σε παιχνίδια, τα οποία είναι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχουμε αντίπαλό μας και την κόπωση. Είμαστε έμπειρη ομάδα, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία και στους κινδύνους, που κρύβει το παιχνίδι, ώστε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα».

Ο Φάνης Τζουβάρας θα απουσιάσει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και ο νεοαποκτηθείς, Μικάβα, αφού ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

No comments