Στα κανάλια Novasports το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα κανάλια Novasports το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου



Στη NOVA θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο (13-31 Ιανουαρίου). Οι συνδρομητές των καναλιών θα έχουν, έτσι, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν συναρπαστικές ''μάχες''.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της NOVA:


«Το κορυφαίο γεγονός στη χειροσφαίριση Ανδρών παίζει στη θύρα και θα κριθεί πού αλλού; Ασφαλώς στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά από τις 13-31 Ιανουαρίου 2021 το Μουντιάλ του Χάντμπολ που φέτος θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο και πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια με τη συμμετοχή 32 Εθνικών ομάδων.

Παγκόσμιοι αστέρες σε συναρπαστικές «μάχες» και αμφίρροπες αναμετρήσεις, θα αγωνιστούν και θα εντυπωσιάσουν με μοναδικό στόχο τον παγκόσμιο τίτλο και το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης. Ομάδες όπως η 6 φορές “χρυσή” Γαλλία, η ισχυρή Σουηδία, η Δανία, η Ισπανία θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα της Αλεξάνδρειας, του Καΐρου  και της Γκίζας με τον εναρκτήριο αγώνα και τον μεγάλο τελικό να λαμβάνουν χώρα στο επιβλητικό «Cairo Stadium».

Οι 32 ομάδες θα αγωνιστούν σε οκτώ γκρουπ των τεσσάρων και οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ θα προχωρήσουν στο Main Round και θα δημιουργήσουν 4 νέα γκρουπ των 6 από όπου θα προκύψει και η τελική 8άδα των προημιτελικών και στη συνέχεια τα ημιτελικά και ο τελικός».

No comments