Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών κόντρα σε Σερβία, Γαλλία για τα προκριματικά του EURO 2020 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών κόντρα σε Σερβία, Γαλλία για τα προκριματικά του EURO 2020

Στην απόφαση για αναβολή των αναμετρήσεων της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, με αντιπάλους την Σερβία και την Γαλλία, για τα προκριματικά του EURO 2020, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανέβαλε τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του ΕURO 2020 με αντιπάλους την Σερβία (4/11) στο Ζρένιανιν και την Γαλλία (8/11) στην Κοζάνη.

Την χθεσινή ημέρα με πρωτοβουλία της ΟΧΕ υπήρξαν διαβουλεύσεις με την EHF και τις ομοσπονδίες της Γαλλίας και της Σερβίας, ενώ σήμερα στάλθηκε επιστολή, στην οποία η ελληνική πλευρά ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας από την πανδημία του covid-19, αλλά και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, τα οποία καθιστούν αδύνατη τόσο την αγωνιστική, όσο και την οργανωτική προετοιμασία Εθνικής Ομάδας και Ομοσπονδίας, ενόψει των επίσημων αγώνων.

Κατόπιν τούτου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανέβαλε τις δύο αναμετρήσεις, κάτι που είχε πράξει και για τους άλλους δύο αγώνες του ομίλου (Γαλλία- Βέλγιο και Βέλγιο- Σερβία).

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2022 θα οριστούν εκ νέου από την EHF».

No comments