Αναβλήθηκε το EHF Championship U18 - Το... παράδοξο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που σχετίζεται (και) με την Εθνική Εφήβων της Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε το EHF Championship U18 - Το... παράδοξο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που σχετίζεται (και) με την Εθνική Εφήβων της Ελλάδας

 


Σύνηθες φαινόμενο είναι, πλέον, λόγω κορονοϊού, οι αλλαγές σε προγραμματισμένα γεγονότα. Έτσι και τώρα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF) ματαίωσε τρεις διοργανώσεις και συγκεκριμένα το EURO U18, το EURO U20 (σ.σ. θα διεξάγονταν σε Σλοβενία και Κροατία αντίστοιχα) και τα δυο EHF Championship U20 (σ.σ. θα λάμβαναν χώρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στη Λετονία). 

Από την άλλη, ανέβαλε τα 3 EHF Champioship U18, που, κατά την σημερινή (27/10) πληροφόρησή της, αναμένεται να διεξαχθούν τον Αύγουστο του 2021 στα γήπεδα της Βουλγαρίας, της Β. Μακεδονίας και της Λετονίας. Στο τουρνουά της Β. Μακεδονίας, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν τον Ιανουάριο του 2021, θα μετάσχει η Εθνική Εφήβων της Ελλάδας με στόχο την άνοδο στο Euro. 

Τονίζεται πως η Ελλάδα είναι η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (IHF) Εφήβων 2021, που σχεδιάζεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021. Παράλληλα, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως η EHF ενημέρωσε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Παγκοσμίου ενδέχεται να αλλάξουν και επομένως αυτό που τώρα μοιάζει με λάθος, καθώς δεν είναι εφικτό να συμπίπτουν τα δύο τουρνουά, ίσως διορθωθεί στη συνέχεια με την αλλαγή των ημερομηνιών σε μία από τις δύο διοργανώσεις. 


Πηγή: eurohandball.com (δείτε εδώ)

No comments