Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών

Την Τρίτη (27/10, 17:00) στο ΟΑΚΑ θα συγκεντρωθούν οι 22 αθλητές της Εθνικής Ανδρών, τους οποίους κάλεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro 2022. Στη συνέχεια, 16 από τους 22 αθλητές θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αίγυπτο, όπου θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήεις. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Την Τρίτη 27/10 και ώρα 17:00 στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του EURO 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:00) θα αντιμετωπίσει στο Ζρένιανιν την Σερβία, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (16:00 - ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί την Γαλλία στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω 22 αθλητές:

Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Χουρσουντιάν, Bλάχος (Άρης Νίκαιας), Παπάζογλου (Δράμα), Μπουκοβίνας (Ες - Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπέσα - Κόσοβο), Ηλιόπουλος (Μπάγερ Ντορμάγκεν - Γερμανία)

Από τους 22 αθλητές που κλήθηκαν οι 16 θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Κάιρο το διάστημα 29/10-1/11 για διεθνή φιλικά με την πρωταθλήτρια Αφρικής και διοργανώτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, Αίγυπτο.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με το σωματείο του, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι στις 2/11».

No comments