Καλόμοιρος: «Υπάρχει βελτίωση και διάθεση» - Δομπρής: «Υπάρχει το υλικό, για να πετύχουμε κάτι παραπάνω» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλόμοιρος: «Υπάρχει βελτίωση και διάθεση» - Δομπρής: «Υπάρχει το υλικό, για να πετύχουμε κάτι παραπάνω»



Δηλώσεις για τον λογαριασμό της ΟΧΕ στο Instagram έκαναν, μετά την χθεσινοβραδινή νίκη (29-28) της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Καλόμοιρος και Μπάμπης Δομπρής.

Ο Καλόμοιρος υπογράμμισε: «Ήταν το δεύτερο φιλικό για την Εθνική μας. Υπάρχει βελτίωση και διάθεση. Θέλουμε να τρέξουμε, δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Ήρθαν νέα παιδιά, τα οποία έδειξαν πράγματα. Πιστεύω πως και με τα επόμενα φιλικά θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων».



Ο Δομπρής τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, για να δουλέψουμε. Παρ' όλα αυτά, νικήσαμε μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, με ξένους παίκτες και παίκτες εγνωσμένης αξίας. Αυτό δείχνει σίγουρα πως υπάρχει το υλικό, για να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Δεν είμαστε ακόμα όλοι μαζί, έχουμε δουλέψει λίγο. Προχωράμε στην επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα δουλέψουμε μαζί, ώστε να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό, τι μάς αναλογεί. από τα παιχνίδια με Σερβία και Γαλλία».

No comments