Ματσάρα στον Ρέντη και νίκη του Διομήδη Άργους κόντρα στον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ματσάρα στον Ρέντη και νίκη του Διομήδη Άργους κόντρα στον Άρη Νίκαιας

Πολύ όμορφο παιχνίδι εκτυλίχθηκε απόψε (11/10) στο «Μ. Μερκούρη», στον Ρέντη, όπου ο Διομήδης Άργους επικράτησε με 23-22 του Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier και πέτυχε έτσι την τρίτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

Oι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκειά του, με εξαίρεση το 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσάκαλος σημείωσε το 2-3. Παρ' όλα αυτά, ο Άρης πήρε ξανά τα ηνία και οι Αργίτες φαίνονταν να μην μπορούν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Γύρω στο 22ο λεπτό του ματς... άναψαν τα αίματα, καθώς ο Χουρσουντιάν έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση και ανατράπηκε από τον Μπόσκο (σ.σ. το πόδι του παίκτη του Διομήδη «βρήκε» στο πόδι του αθλητή του Άρη). Ο Άρης ζήτησε από τους διαιτητές να αποβάλλουν με κόκκινη τον 19χρονο αριστερό ίντερ, αλλά εκείνοι αποφάσισαν τελικά να τον τιμωρήσουν με δίλεπτη ποινή. Το ημίχρονο «έκλεισε» με την ομάδα της Νίκαιας να προηγείται με 14-12.

Στο δεύτερο μέρος, οι «Λύκοι» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, πίεσαν περισσότερο, λειτούργησαν καλύτερα ανασταλτικά και ήταν πιο αποτελεσματικοί. Το παιχνίδι πήγαινε γκολ-γκολ. Το σύνολο του Γιώργου Χαλκίδη έπαιρνε το προβάδισμα, όμως γρήγορα το έχανε, αφού ο Άρης ισοφάριζε. Το τελικό 22-23 «γράφτηκε» από τον Τζίμπουλα στο 57ο λεπτό, κανένα τέρμα δεν σημειώθηκε στα τελευταία τρία λεπτά και έτσι ο Διομήδης πήρε τους δύο βαθμούς. 


*Σημειώνεται πως ο Μαλίκ Χόγκας, που δεν ενίσχυσε απόψε την ομάδα του Διομήδη, μολονότι βρισκόταν στον πάγκο, θα απουσιάσει για 20 ημέρες από την δράση, καθώς έχει τραυματιστεί στον αριστερό του προσαγωγό.


ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 22-23

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-3, 8-5, 9-8, 12-10, 14-12 (ημίχρονο), 15-14, 16-15, 18-17, 19-20, 21-22, 22-23

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τζανακάκης, Ταουσάνης 5, Αθανασίου 1, Βλάχος 5, Μελετάκος Γ. 3, Μελετάκος Δ. 4, Μπάρμπας, Κοκκοράκης, Ακερμανίδης, Τόμσον 1, Αποστολόπουλος, Χουρσουντιάν 3, Μινάρδος, Χελιώτης, Τσάνινος, Τσαμούρης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Τζίμπουλας 5, Μαρκατάτος, Κραβτσένκο 1, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 3, Στανοΐλοβιτς, Παπαντωνόπουλος, Τσάκαλος 1, Στάνκοβιτς 4, Ξαγοράρης, Χόγκας, Μπόσκος 6, Χαντέλης 2, Αναγνωστόπουλος, Μάνθος 1, Μούγιτς

Δίλεπτα: 6 - 7  Πέναλτι: 3/4 - 3/5, Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης

No comments