Πελεκίδης: "Στο ημίχρονο μηδενίσαμε και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: "Στο ημίχρονο μηδενίσαμε και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης στις δηλώσεις του στο acpoak.gr μετά τη λήξη του παιχνιδιού απέναντι στο Πανόραμα (22-35), στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του στην επανάληψη που έφερε την άνετη νίκη, αλλά και στις δυσκολίες που υπάρχουν, μετά την πολύμηνη διακοπή.

Ανέφερε: "Οι πρεμιέρες είναι πάντα λίγο περίεργες. Στο ξεκίνημα, ενώ είχαμε ρυθμό ήμασταν άστοχοι από τα 6 μέτρα, χάνοντας αρκετά πέναλτι, κάτι που μας δημιούργησε εκνευρισμό. Έτσι δεχτήκαμε κάποια εύκολα γκολ στην άμυνα. Αν δεν κάνω λάθος, χάσαμε συνολικά 5 πέναλτι συν τις ρίψεις από τα 6 μέτρα, οπότε το σκοράρισμά μας θα έπρεπε να ήταν αρκετά μεγαλύτερο. Στο ημίχρονο μηδενίσαμε, ξεκινήσαμε από την αρχή, φτιάξαμε την άμυνά μας, πιέσαμε, πήραμε φάουλ, τρέξαμε και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε από την αρχή του αγώνα".\

Σχετικά με την πολύμηνη διακοπή και το πόσο εύκολο είναι για την ομάδα του να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό τόνισε τα εξής: "Πραγματικά, είναι δύσκολο για κάθε ομάδα μετά από τόσο διάστημα να αποχής να βρει ρυθμό. Εμείς έχουμε το ευτύχημα ότι ο κορμός είναι ο ίδιος, οπότε μας δίνει πλεονέκτημα ότι κάποια πράγματα τα έχουμε ήδη αυτοματοποιημένα, οπότε είναι πιο εύκολο να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Η ομάδα μέχρι στιγμής και στα φιλικά που έχει παίξει ότι ημέρα με την ημέρα βρίσκει ρυθμό, οπότε θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".


No comments