Γρηγοράκης: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την συνολική εμφάνιση - Η νίκη δίνει ηρεμία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την συνολική εμφάνιση - Η νίκη δίνει ηρεμία»



Ο Άρης Νίκαιας άξιζε τους βαθμούς της νίκης στο σημερινό (25/10) εντός έδρας παιχνίδι του (23-21)  με αντίπαλο τον Δούκα, υπογράμμισε ο τεχνικός του, Γιάννης Γρηγοράκης, στο greekhandball.com. Τόνισε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε τις δύο προηγούμενες πολύ δύσκολες εβδομάδες και σήμερα αν και δεν ήταν αρκετά καλή, ήταν αποτελεσματική. Έκανε, επίσης, ιδιαίτερη μνεία στον Τσαμούρη και επεσήμανε πως η νίκη δίνει ηρεμία.

Ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την συνολική εμφάνιση. Από την άλλη, όμως, εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και στο τέλος δεν παίρνουμε βαθμούς. Σήμερα τα παιδιά το άξιζαν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα, αλλά και στους αθλητές μου, διότι το ήθελαν πολύ και κυρίως διαχειρίστηκαν δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες ψυχολογικά χάνοντας στο νήμα πόντους, ενώ ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών.

Σήμερα, χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα καλοί, ήμασταν αποτελεσματικοί, κλείσαμε τους διαδρόμους στον Δούκα, είχαμε σε εξαιρετική 'μέρα τον Μπάρμπα και τον Δημήτρη Μελετάκο. Έφτασαν οι μπάλες εκεί που θέλαμε και οι εκτελέσεις μας ήταν αυτές που έπρεπε.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον Τσαμούρη, ο οποίος μέσα από το ροτέισον της ομάδας βρήκε χώρο και χρόνο δίνοντας λύσεις.

Σίγουρα είναι μια καλή νίκη που μας δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα και ταυτόχρονα ηρεμία, για να δουλέψουμε στη διακοπή, παρουσιάζοντας στον δεύτερο γύρο ακόμα καλύτερη εικόνα. Συνεχίζουμε».

No comments