Το '' μυστικό '' του τελευταίου σουτ που έδωσε την απίστευτη νίκη στον Ιωνικό Ν.Φ. στο '' κάστρο '' του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το '' μυστικό '' του τελευταίου σουτ που έδωσε την απίστευτη νίκη στον Ιωνικό Ν.Φ. στο '' κάστρο '' του

 


Ο προπονητής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Μάκης Παπακώστας ήταν ειλικρινής και μίλησε με αθλητικό πνεύμα, στο greekhandball.com για την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Αρη Νίκαιας, με το γκολ του Πάνου Αποστολίδη στην εκπνοή : 

'' Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας, αλλά, αναμφίβολα έχουμε μεγάλη χαρά για το αποτέλεσμα. Ο Αρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ομως, τα παιδιά δεν τα παράτησαν αν και χάναμε με 18-12, με 6 γκολ διαφορά και ισοφαρίσαμε μέσα σε λίγα λεπτά. Η νίκη είναι σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας μας, δείχνει μέταλλο ομάδας, αλλά, πρέπει να κοιτάξουμε γιατί συμβαίνει αυτό, για ποιό λόγο δηλαδή μένουμε τόσο πίσω στο σκορ και μετά χρειάζεται να καλύπτουμε διαφορές. Είμαστε στους στόχους μας, βαθμολογικά, ωστόσο, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε από Δευτέρα την σκληρή δουλειά ''. 

Αναφερόμενος, μετά από ερώτηση μας στο γκολ που έκρινε το ματς, ο Μάκης Παπακώστας εξήγησε:

'' Το γκολ στην εκπνοή, ήταν, καθαρά, έμπνευση του Πάνου Αποστολίδη, παίκτη με τεράστια εμπειρία. Χρειάζεσαι και τύχη σε αυτά τα σουτ. Ηταν άτυχη στιγμή για τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τυχερή για εμάς. Το γκολ ήταν καθαρό, εντός χρόνου, ωστόσο, η οδηγία ήταν άλλη. Ο Αρης πίεσε τον παίκτη που είχαμε επιλέξει στο τάϊμ άουτ, στα τρία δεύτερα πριν το τέλος, για να σουτάρει. Είχαμε πεί ότι θέλαμε γρήγορα πάσα και σουτ όσο γίνεται πιο κοντά στην άμυνα. Βάλαμε 7 παίκτες για να μεταφέρουμε πιο άνετα  την μπάλα, αλλά, αυτά τα σουτ θέλουν περισσότερο τύχη, παρά τακτική. Επιδίωξη μας ήταν να μείνουν ψηλά οι περιφερειακοί και ο Αϊβαλιώτης να πάρει την μπάλα ώστε να σουτάρει, όμως, τον έκλεισαν, ο Πάνος ήταν ελεύθερος, έκανε 1-2 βήματα και πέτυχε το γκολ, δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας. Δώσαμε έτσι χαρά στον Μάϊκ Φουντεδάκη και σε όλους όσοι είναι κοντά μας και μας στηρίζουν διοικητικά και τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους ''. 


No comments