Βαλαβάνης: «Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου, έχασα την ηρεμία μου και μετέφερα τον εκνευρισμό μου στους παίκτες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου, έχασα την ηρεμία μου και μετέφερα τον εκνευρισμό μου στους παίκτες»



Ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, ανέλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης για την εκτός έδρας ήττα (21-20) της ομάδας του, με αντίπαλο την Πυλαία. Ο τεχνικός των Δραμινών υπογράμμισε στο greekhandball.com πως έχασε την ηρεμία του, δέχθηκε ποινή ενώ το σκορ ήταν 14-17 και μετέφερε τον εκνευρισμό του στους παίκτες, που μαζί μ' εκείνον έχασαν το... μυαλό τους.  

Τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας για την νίκη. Χάσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε τον έλεγχό του στο μεγαλύτερο μέρος του. Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου, καθώς έχασα την ηρεμία μου και δέχθηκα ποινή στο 14-17, μεταφέροντας τον εκνευρισμό μου στους αθλητές μου. 

Χάσαμε το μυαλό μας και το εκμεταλλεύτηκε η Πυλαία. Ακόμα και έτσι χάσαμε σε 1 λεπτό 2 τετ α τετ και ένα πέναλτι, χάρη στα οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Βγάλαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πλέον πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε και τις ήττες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο γήπεδο για όσο δυνατόν καλύτερη πορεία».

No comments