Σεβδίλη: "Προέχει η υγεία, εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεβδίλη: "Προέχει η υγεία, εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας"

Η τρέχουσα σεζόν, λόγω του κορωνοϊού επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως παραδέχτηκε η Μαρία Σεβδίλη, μιλώντας στο κανάλι του Πανοράματος στο Youtube, μετά το εξ αναβολής παιχνίδι του Πανοράματος με την Προσοτσάνη, τονίζοντας βέβαια ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία.

Ανέφερε: "Εμείς ήρθαμε εδώ (σ.σ Πανόραμα), έτοιμες για να παίξουμε το παιχνίδι, οπότε ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς, αλλά βέβαια αυτό που προέχει είναι η υγεία. Εμείς πλέον συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ περιμένουμε να οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία του σημερινού παιχνιδιού. Φυσικά και μας επηρέασε η ήττα της πρώτης αγωνιστικής (σ.σ από την Πυλαία εντός έδρας), αλλά το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε μπροστά"

Τέλος, ερωτώμενη για τα συναισθήματά της για την σημερινή αναμέτρηση, με βάση το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί και στις δυο ομάδες: "Τα συναισθήματα θα ήταν ανάμοικτα. Το Πανόραμα μού προσέφερε και του προσέφερα και εγώ. Και η Προστοτσάνη όμως είναι στην καρδιά μου, είναι η ομάδα μου, είναι εκεί που μεγάλωσα".

No comments