Προκοπίδου: "Πρωτόγνωρη κατάσταση, πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Πυλαία" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προκοπίδου: "Πρωτόγνωρη κατάσταση, πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Πυλαία"

Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που διαμορφώνεται για τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες στάθηκε η Ελένη Προκοπίδου, μιλώντας στο κανάλι του Πανοράματος στο Youtube αμέσως μετά την αναβολή της αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας με την Προσοτσάνη, δίνοντας και το σύνθημα για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Ανέφερε: "Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους τους αθλητές και τον αθλητισμό. Δεδομένης της κατάστασης, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ήμασταν αρκετά έτοιμες για το παιχνίδι, αλλά η απόφαση πάρθηκε και θα παίξουμε σε μια άλλη ημερομηνία". 

Για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό της επόμενης απέναντι στην Πυλαία, τόνισε τα εξής: "Από κάθε παιχνίδι, παίρνεις και τα θετικά και τα αρνητικά. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, έχουμε διαφορετικό μπάτζετ και άλλους στόχους. Παρ' όλα αυτά, σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πίσω για τρία τέρματα. Η διαφορά φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σίγουρα πήραμε πολλά θετικά από το παιχνίδι. Αν γινόταν το ματς σήμερα, θα είχαμε άλλη ψυχολογία αν παίρναμε και τους δύο βαθμούς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Πυλαία που είναι πολύ σημαντικό, αφού με το νέο σύστημα περνούν 2 ομάδες από κάθε όμιλο και είναι λογικό να στοχεύουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση".

No comments