Νίκη της Εθνικής Ανδρών επί του Ολυμπιακού στο «Μ. Μερκούρη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη της Εθνικής Ανδρών επί του Ολυμπιακού στο «Μ. Μερκούρη»

 

H Εθνική Ανδρών επικράτησε (29-28) του Ολυμπιακού, στο «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2022. Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναδείχθηκε ο Τζηράς, που πέτυχε 7 τέρματα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας, Λευτέρης Παπάζογλου, που είχε 8 επεμβάσεις (50% αποτελεσματικότητα) και επίσης σκόραρε 1 γκολ. Η Εθνική μας αγωνίστηκε με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, καθώς σε αυτή μετείχαν οι Βλάχος, Παπαβασίλης, Χουρσουντιάν.

Από την άλλη, από τους Ερυθρόλευκους διακρίθηκαν οι Δεληχρήστος (5 γκολ), Τσιλιμπάρης (17 επεμβάσεις - 40% αποτελεσματικότητα).

Σημειώνεται πως δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας, Αραπακόπουλος. Στην 16αδα των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκαν οι διεθνείς, Κανδύλας, Τσίλης, Πασσιάς, Καραμπουρνιώτης (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού).



Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάθε φορά είμαστε και λίγο καλύτεροι. Απόψε προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας ποιότητα και στην άμυνα και στην επίθεση. Σε πολλά σημεία πήγαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, πήραμε αρκετά γκολ από την αντεπίθεση. Το σκορ είναι αρκετά υψηλό. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, με την προσθήκη και των υπολοίπων παικτών σίγουρα θα ανέβουμε άλλη μία ταχύτητα, αλλά είμαι ευχαριστημένος και από τα νέα παιδιά που είδαμε. Είναι πολύ ελπιδοφόρα η επόμενη 'μέρα και αυτή θα έρθει πιο νωρίς από ό, τι πιστεύαμε και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 29-28

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-4, 7-7, 7-8, 13-12 (ημίχρονο), 16-16, 17-19, 20-23, 22-24, 29-28

ΕΘΝΙΚΗ (Αρβανίτης): Παπάζογλου 1, Παπαντωνόπουλος, Κολλύρης, Κωστακίδης 1, Παπαβασίλης, Μυλωνάς 3, Καλόμοιρος 1, Μπόσκος 2, Νικολαΐδης 2, Μισαηλίδης 1, Δομπρής 3, Χουρσουντιάν, Καρακεχαγιάς 1, Παπαδιονυσίου 3, Βλάχος 1, Αραμπατζής 3, Τζηράς 7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κλιάιτς): Τσιλιμπάρης, Τερλέτσκι, Παπαδόπουλος 4, Τσίλης 2, Τσούριτς 4, Πασσιάς 1, Μιλοβάνοβιτς 3, Κόμπετιτς, Δεληχρήστος 5, Κανδύλας 2, Μιχαηλίδης 3, Καραμπουρνιώτης, Ζάγια 2, Κουκουλάς, Κλάγιτς, Μπάγιος 2

Διαιτητές: Συρεπίσιος - Μερτινιάν, Κόκκινη: 54:49 Μιχαηλίδης (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 2 - 3, Πέναλτι: 3/4 - 0/0

*Διάστρεμμα υπέστη ο παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Κόμπετιτς και η κατάστασή σου θα επανεκτιμηθεί.

No comments