Χαλκίδης: «Θα ήθελα μια καλύτερη, πιο επαγγελματική εμφάνιση, δεν είμαι ευχαριστημένος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Θα ήθελα μια καλύτερη, πιο επαγγελματική εμφάνιση, δεν είμαι ευχαριστημένος»

Η φθορά, σωματική και ψυχική, του Διομήδη Άργους από τον αγώνα της Τετάρτης (07/10) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό επηρέασε τους αθλητές των «Λύκων», οι οποίοι δεν ήταν φρέσκοι και δεν είχαν καθαρό μυαλό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής των Αργιτών, Γιώργος Χαλκίδης. Ο ίδιος υπογράμμισε, επιπλέον, πως παρά την αποψινή νίκη (22-23) της ομάδας του κόντρα στον Άρη Νίκαιας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του. 

Δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι, για το οποίο γνωρίζαμε την δυσκολία του. Προερχόμασταν από ένα επίπονο, σωματικά και ψυχικά ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, από τον οποίο χάσαμε στο γκολ και αυτό μας προκάλεσε φθορά συνολικά. Περιμέναμε πως η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Νίκαιας θα κυλούσε κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά όχι μέχρι το τέλος. Δεν ήμασταν φρέσκοι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Άρης χειρίστηκε σωστά το ματς και μας πίεζε πάρα πολύ, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

Σε αυτά τα παιχνίδια, που είναι ούτως ή άλλως δύσκολα και υπάρχει επιβάρυνση λόγω των διαδοχικών ματς, το πιο σημαντικό είναι να επικρατήσεις. Εγώ, ωστόσο, θα ήθελα μια καλύτερη, πιο επαγγελματική εμφάνιση από αυτήν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε κενό και έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο, ώστε να διορθώσουμε λάθη και να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι στη συνέχεια».

No comments