Ο ΣΥΔΧΑ υπερασπίζεται τα μέλη του, μετά από τις καταγγελίες σε βάρος τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΣΥΔΧΑ υπερασπίζεται τα μέλη του, μετά από τις καταγγελίες σε βάρος τους

 


Τα μέλη του υπερασπίστηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής, μέσω ανακοίνωσης, που εξέδωσε, έπειτα από καταγγελίες σε βάρος τους. Στη σχετική ανακοίνωση τονίστηκε πως ο Σύνδεσμος παρέχει υποστήριξη στα μέλη του, δηλώθηκε επιπλέον η εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους και υπογραμμίστηκε ότι τα μέλη του είναι ηθικά και έντιμα. Ζήτησε, επίσης, από όποιον/όποιους έχουν μεμπτά στοιχεία εις βάρος τους να τα καταθέσει εγγράφως. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΔΧΑ:


«Tο ΔΣ του ΣΥΔΧΑ ύστερα από καταγγελίες μελών του για διάφορες ανακοινώσεις και αναρτήσεις που γίνονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε τα εξής:

Ο ΣΥ.Δ.Χ.Α. έχοντας σαν σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων  και συμφερόντων των διαιτητών καθώς και την προστασία τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως επίσης και την ανεξαρτησία και προστασία των διαιτητών από οποιαδήποτε επιρροή ξένων προς τα καθήκοντα τους, παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στα μέλη του, δείχνοντας τους εμπιστοσύνη τόσο για το ήθος όσο και για την εντιμότητα τους.

Προασπίζει τις αποφάσεις της ΚΕΔ/ΟΧΕ όσον αφορά στις αξιολογήσεις και στους ορισμούς των μελών του, επισημαίνοντας πως είναι το μοναδικό αρμόδιο όργανο της ΟΧΕ που μπορεί να κρίνει την απόδοση των διαιτητών.

Ζητούμε λοιπόν από όποιον/όποιους έχουν στοιχεία μεμπτά για κάποιο από τα μέλη μας να τα καταθέσουν εγγράφως στα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ.

Η προαγωγή και η ανάπτυξη των συναδέλφων διαιτητών του ΣΥ.Δ.Χ.Α είναι κάτι που αφορά εμάς πρωτίστως».

No comments