Δεληχρήστος: "Ο Ολυμπιακός επενδύει στο νέο... αίμα και θα του βγει σε καλό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεληχρήστος: "Ο Ολυμπιακός επενδύει στο νέο... αίμα και θα του βγει σε καλό"


Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Σαλαμίνας (41-21) ο Θοδωρής Δεληχρήστος. Ο 20χρονος πλέι μέικερ των Ερυθρολεύκων, μιλώντας στο greekhandball.com, έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή αρκετών νεαρών παικτών στην σημερινή αναμέτρηση.

Δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή νίκη. Το ευχαριστηθήκαμε γιατί παίξαμε όλοι οι παίκτες. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα για την προσπάθειά της. Θα εκμεταλλευτούμε το διάστημα της διακοπής και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πιο πολύ απ’ όλα, αυτό με την ΑΕΚ. Θα δουλέψουμε για να φτάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ". 

Σχετικά με την κλήση του στην Εθνική σημείωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου και όλους τους συμπαίκτες μου που βοήθησαν, ώστε να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα. Το κεφάλι παραμένει κάτω και συνεχίζουμε για όσο ψηλότερα γίνεται". 

Τέλος, αναφορικά με την επένδυση του Ολυμπιακού στα νιάτα ανέφερε: "Παρουσιάζουμε όλο και μεγαλύτερη βελτίωση εμείς οι νεότεροι και αυτή βγαίνει και στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο νέο... αίμα και πιστεύω θα του βγει σε καλό".


No comments