Βαλαβάνης: «Κλειδί της νίκης ότι είχαμε σε καλή 'μέρα πολλούς αθλητές μας - Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Κλειδί της νίκης ότι είχαμε σε καλή 'μέρα πολλούς αθλητές μας - Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια»



Στους Θόδωρο Τογανίδη, Ευγένη Τουνγκελίδη αφιερώθηκε η νίκη, που πέτυχε εντός έδρας (31-25) η Δράμα απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας, τόνισε ο προπονητής των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης, μιλώντας στο greekhandball.com. Επεσήμανε, επιπλέον, πως η ομάδα του είχε σε καλή 'μέρα πολλούς αθλητές της και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης της.

Δήλωσε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν άξιο αντίπαλο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Θόδωρο Τογανίδη, που είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς και στον Ευγένη Τουνγκελίδη, ο οποίος είχε ένα τραυματισμό. 

Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα μ' έναν πολύ ικανό προπονητή. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και όταν ο Αερωπός αντέδρασε βρήκαμε λύσεις. Είχαμε σε καλή 'μέρα πολλούς αθλητές μας και θεωρώ πως αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για το πάθος και την συνέπειά τους και σε αυτό το ματς. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια, καθώς έρχεται γρήγορα νέο παιχνίδι με την Πυλαία και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αερωπού και στον Γιάννη Πηλαλίδη».

No comments