Οι δηλώσεις από το Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις από το Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ

Ακολουθούν οι δηλώσεις της χθεσινής (07/10) αναμέτρησης, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ (21-35), οι οποίες αναρτήθηκαν στη σελίδα των Κυανόλευκων στο Facebook και απομαγνητοφωνήθηκαν από το greekhandball.com.

Μάκης Παπακώστας: «Ένας από τους στόχους μας ήταν να αντέξουμε στον ρυθμό της ΑΕΚ και τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε συναντήσει, ξανά, αυτόν τον ρυθμό στο Πρωτάθλημα. Είχαμε τρεξίματα στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Είναι το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο δείξαμε σημάδια ζωής στην άμυνα, με την οποία δεν ήμασταν μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες) ευχαριστημένοι. Παρ' όλα αυτά, η άμυνά μας έδειξε ενέργεια, τα παιδιά προσπάθησαν και προσπαθούν πάρα πολύ. Ανταποκριθήκαμε, είμαι 100% ευχαριστημένος, κυρίως από το πρώτο ημίχρονο. Ακολουθεί ένα επίσης δύσκολο ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάρουμε και άλλους βαθμούς, για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στην τετράδα του νοτίου ομίλου. 

Πάνος Αποστολίδης: «Νομίζω πως ήμασταν καλοί με βάση την ποιότητα του αντιπάλου. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεξίματα, επιστροφές, δοκιμάσαμε πράγματα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Και αυτή η ομάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική από εμάς. Στοχεύουμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια».

Ιγκνάθιο Πλάθα Χιμένεθ: «Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, δεν πραγματοποιήσαμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Παλεύουμε σε κάθε ματς και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι και με την βοήθεια του γκολκίπερ μας κατακτήσαμε τους δύο πόντους».

Τόμας Μπάουερ: «Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους δύο βαθμούς της νίκης. Ωστόσο, δεν εμφανιστήκαμε, όπως θα έπρεπε, όχι στο επίπεδο ποιότητας της ομάδας μας. Και οι δύο ομάδες, τόσο η δική μας, όσο και ο Ιωνικός, θα πρέπει να βελτιωθούν, ενόψει του επόμενου αγώνα».

Σταμάτης Παπασταμάτης: «Είδαμε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, σε μία φιλόξενη έδρα. Η ομάδα μου νίκησε. Ωστόσο, ο Ιωνικός ήταν εξαιρετικός, μού άρεσε πάρα πολύ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να παραμείνει στην κατηγορία και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ιωνικού και τον κ. Φουντεδάκη για όλη αυτή την προσπάθεια, που κάνει για την αναβάθμιση του αθλήματος και να τού ευχηθώ να συνεχίσει με όλη αυτή την αγάπη και να πάει ακόμα πιο ψηλά. Καλή σεζόν για όλους».

No comments