Τακτική Γενική Συνέλευση στον ΣΥΠΧΕ και βραβεύσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τακτική Γενική Συνέλευση στον ΣΥΠΧΕ και βραβεύσειςΣε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 25 Οκτωβρίου (10:00), στον Πειραιά, κάλεσε τα μέλη του ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ), με θέμα την εκλογή νέου ΔΣ. Θα πραγματοποιηθούν, επιπλέον, βραβεύσεις.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ:


«Έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες από τη λήξη της θητείας του διοικητικού συμβουλίου και γι’ αυτό θα πρέπει να οδηγηθούμε άμεσα σε Γενική Συνέλευση και εκλογές. Ο ΣΥΠΧΕ καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 25η Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 στον Πειραιά, στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων του συνδέσμου που βρίσκονται στο ΣΕΦ (δίπλα στο μπαλόνι), με θέμα την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της αναβληθείσας Γ.Σ. του Μαρτίου.


-Υποβολή έκθεσης πεπραγμένων, ισολογισμού, οικονομικού απολογισμού και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για την χρήση του έτους 2018-2019.

-Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για την χρήση του έτους 2018-2019. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την παραπάνω περίοδο από 06/07/2019 έως 25/10/2020.

-Εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής για τις αρχαιρεσίες.

-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αποτελούμενου από εφτά (7) τακτικά μέλη και εφτά (7) αναπληρωματικά.

-Εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής

-Εάν δεν υπάρξει απαρτία την καθορισμένη ώρα, η Γ.Σ. θα αναβληθεί για μία ώρα αργότερα, στις 11:00. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση για τη βράβευση των προπονητών που διακρίθηκαν τη σαιζόν 2018 – 19. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν οι:


Γιώργος Ζαραβίνας, για την κατάκτηση του νταμπλ Ανδρών με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Δημήτρης Δημητρούλιας, για την κατάκτηση του νταμπλ Γυναικών με τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

Μαρία Καραντώνη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Γυναικών, με την Εθνική Ομάδα Γυναικών Beach Handball

Ιωάννης Λαζαρίδης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ανδρών, με την Εθνική Ομάδα Ανδρών Beach Handball

Είναι επιτακτική ανάγκη η προσέλευση όλων των μελών του συνδέσμου!


Εκ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.».

No comments